Lieke Martens serà al Mundial

Lieke Martens serà al Mundial

Holanda s’ha classificat per a França després de desfer-se de Suïssa en una eliminatòria final de repesca

No podia ser d’una altra manera: Lieke Martens, amb Holanda, serà al Mundial del proper estiu a França. El triomf del combinat oranje, l’únic que competia oficialment, ha destacat en una jornada internacional amb 15 blaugranes amb les seves seleccions abans del duel de diumenge al Mini amb l’Atlètic de Madrid. A continuació repassem els partits (cal recordar que Claudia Pina està a punt de debutar al Mundial sub17):

Holanda – Suïssa (3-0)
Suïssa – Holanda (1-1)
La vigent campiona d’Europa ha superat amb autoritat la final del play-off de repesca per a la Classificació del Mundial. Després del 3-0 de l’anada de divendres, amb gol de Lieke Martens, aquest dimarts ha certificat el bitllet amb un empat i sense patiment, malgrat l’expulsió prematura de Dekker. Martens serà a França l’estiu que ve.

Espanya – Polònia (3-1)
Alemanya – Espanya (0-0)
El combinat amb més culers (10) va vèncer Polònia en un amistós disputat dijous a Butarque amb gol d’Alexia Putellas. Aquest dimarts, Espanya ha sumat un meritori empat a Alemanya amb presència de 8 de les 10 futbolistes del Barça sobre la gespa: Paños, Marta Torrejón, Pereira, María León, Losada, Alexia, Mariona i Patri.

Anglaterra – Àustria (3-0)
Anglaterra – Suècia (0-2)
Amb Toni Duggan estrenant capitania, les ‘lionesses’ van viure la cara i la creu durant l’aturada. Primer van vèncer amb solvència a Àustria, però a continuació van patir un dolorós revés en l’amistós a casa amb Suècia.

França – Brasil (3-0)
En el duel entre barcelonistes de la jornada, la França d’Élise Bussaglia, autora d’un gran gol de falta, va vèncer el Brasil d’Andressa Alves, que va actuar com a lateral i va disparar al pal, a Niça davant de més de 12.000 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut