Un dia inoblidable per a un grup de ‘Campeones’

Un dia inoblidable per a un grup de ‘Campeones’

Diumenge passat els actors de la pel·lícula de Javier Fesser van viure una jornada màgica a les instal·lacions del FC Barcelona, assistint als partits de futbol i bàsquet

Quan diumenge passat els actors de la pel·lícula ‘Campeones’ van baixar del tren que els havia dut fins a l’estació de Sants de Barcelona segurament encara no eren plenament conscients de tot el dia que tenien per davant. Una jornada màgica a les instal·lacions del FC Barcelona.

El recorregut va començar pel Museu del Club, on els actors de la pel·lícula de Javier Fesser van poder gaudir de les diferents experiències audiovisuals i tocar també els títols més importants del Club, com la Lliga de Campions guanyada cinc vegades per l’equip de futbol.

Tot seguit els convidats van desplaçar-se fins al Camp Nou, on viurien un partit carregat de gols contra el Betis. La decepció de la derrota blaugrana es veuria compensada una estona més tard amb la victòria del Barça Lassa de bàsquet contra el Múrcia, partit que també van poder seguir en directe des del Palau Blaugrana. Allà, a més, els actors van ser encara més protagonistes, podent trepitjar el parquet i jugant una estona com ho fan els jugadors de l’equip de Svetislav Pesic.

Pel·lícula candidata a l’Òscar

Cal recordar que la pel·lícula ‘Campeones’ retrata amb sensibilitat i sentit de l’humor el món de la discapacitat intel·lectual, fugint de tòpics i aportant una visió desacomplexada d’aquesta condició. Estrenada l’abril, s’ha convertit en el gran fenomen de taquilla del cinema espanyol d’aquest 2018. El setembre l’Acadèmia de cinema espanyol la va escollir com a candidata a representar Espanya en la cursa per aconseguir l’Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. La cinta de Fesser competirà amb 86 pel·lícules més d’arreu del món per la preuada estatueta que s’entregarà a Hollywood el febrer del 2019.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut