Barça Lassa – KMF Ekonomac: Comença l’espectacle!

Barça Lassa – KMF Ekonomac: Comença l’espectacle!

(21.15 h, Esport3) Els d’Andreu Plaza buscaran la primera victòria a l’Elite Round amb un Palau que viu el retorn de la Champions i que haurà de dir la seva en la classificació per a la Final Four

Ja no queda res per al retorn de la Champions al Palau Blaugrana. Un fet no gaire habitual, ja que serà la tercera vegada en la història que l’Elite Round es jugui en territori blaugrana. En les altres dues ocasions, la temporada 2011/12 i la 2014/15, el Barça va assolir l’accés a la tan desitjada Final Four. Aquest any, l’objectiu serà un altre.

El Gazprom-Ugra, l’Ekonomac i el Futsal Rekord seran els equips que intentaran evitar aquesta classificació i ser ells els qui posin el seu nom a la ronda final. Perquè, dels quatre, només en pot passar un. El Barça sap que no ho tindrà fàcil i que necessitarà fer bona feina en els tres partits. El primer, el d’aquest dijous (21.15 h, Esport3), contra l’Ekonomac serbi de l’exblaugrana Igor, que torna a la que va ser casa seva des del 2007 fins al 2014.

En contra d’una bona defensa

Aquest serà un dels al·licients d’un duel que es preveu difícil i que ja va costar la temporada passada. I és que el Barça s’hi va enfrontar en l'última Elite Round de Pescara, amb victòria blaugrana en un partit molt ajustat (3-2).

Actualment, destaquen jugadors com Marko Perić, Rajčević o Nikola Rnić, dels més experimentats, així com l'ucraïnès Dmytro Sorokin. A més dels brasilers Igor, Divanei i Thales, que completen un equip competitiu, dur i perillós.

Els 14 convocats per a l’Elite Round

Andreu Plaza podrà comptar amb tots els jugadors per a la Champions, amb l’única excepció ja coneguda del lesionat de llarga durada Mario Rivillos. L’últim a incorporar-se en aquesta llista serà Roger Serrano, que s’ha recuperat d’una lesió muscular a la cuixa esquerra que el mantenia de baixa des del 18 d’octubre passat.

En total, doncs, seran 14 jugadors, els mateixos que es permeten per normativa a les convocatòries europees.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut