Tot a punt per a l’Elite Round

Tot a punt per a l’Elite Round

Els quatre equips ja són a Barcelona i es preparen per a l’inici d’una fase en què el guanyador del grup accedirà a la Final Four de la UEFA Futsal Champions League.

Barça Lassa, TTG-Ugra Yugorsk, KMF Ekonomac Kragujevac i BTS Rekord Bielsko-Biała ja estan a punt per a l’Elite Round. Tots quatre equips, que ultimen els darrers detalls abans de l’inici dels partits d’aquest dijous, s’han reunit aquest dimecres al Palau Blaugrana per fer la tradicional prèvia del partit. Entrenadors i capitans de tots quatre equips s’han fotografiat en l’escenari del partit, una magnífica seu que es tenyirà de blaugrana per animar els d’Andreu Plaza, que juguen amb el factor pista a favor.

A priori, el Grazprom-Ugra – Barça Lassa de diumenge serà el duel calent d’aquest grup, però no val a badar. Els altres dos rivals també voldran dir la seva i intentaran quedar primers de grup per accedir a la Final Four. El primer d’aquests serà l’Ekonomac, que serà el rival contra el que debuti el Barça (dijous, 21.15h). Andreu Plaza i el seu homòleg, Predrag Rajić, s'han trobat en la prèvia de l’enfrontament, així com Sergio Lozano i l’exblaugrana Igor, que torna al Palau defensant la samarreta de l’equip serbi.

L’Elite Round començarà a les 18.30h

El Barça – Ekonomac no serà el primer duel que es visqui al Palau Blaugrana aquests dies. I és que els que obrin foc en aquests Elite Round, que es jugarà a la pista blaugrana per tercera vegada en la història, seran el Gazprom-Ugra i el Futsal Rekord. El partit començarà a les 18:30 hores i tots els partits es podran seguir en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut