Josep Maria Bartomeu participa en una intensa jornada de reunions a la UEFA

Josep Maria Bartomeu participa en una intensa jornada de reunions a la UEFA

El president del Barça ha participat aquest dimecres a Nyon en les reunions del Comitè de Competicions de Clubs i del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA

Josep Maria Bartomeu ha tingut aquest dimecres una intensa agenda a Nyon (Suïssa), seu de la UEFA, on ha participat en les reunions del Comitè de Competicions de Clubs i del Comitè Estratègic de Futbol Professional, dos dels fòrums decisoris del màxim organisme del futbol europeu i on el FC Barcelona és present.

En la reunió del Comitè de Competicions de Clubs s’han tractat, entre d’altres temes, les darreres actualitzacions sobre la introducció progressiva del VAR en les competicions europees a partir de la temporada 2019/20 així com el projecte de creació d’una tercera competició de clubs des de la temporada 2021/22.

Un cop finalitzada aquesta trobada, Bartomeu ha participat en la reunió del Comitè Estratègic de Futbol Professional, un panell integrat per clubs, lligues, federacions i jugadors. En la reunió, en la qual ha estat present el President de la UEFA, Aleksander Ceferin, s’han debatut, entre d’altres temes, sobre les recents informacions aparegudes en diversos mitjans de comunicació al voltant del suposat incompliment d’alguns clubs del Fair Play Financer i de la també suposada creació d’una Super Lliga de Clubs. En la reunió també s’ha tractat sobre el desenvolupament del futbol femení.

Josep Maria Bartomeu forma part del Comitè Estratègic de Futbol Professional de la UEFA des del maig de 2014, un càrrec que comporta també participar en el Comitè Executiu de l’ECA, el màxim òrgan de l’Associació Europea de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut