Zalgiris Kaunas - Barça Lassa: Partit d’alt nivell a Kaunas

Zalgiris Kaunas - Barça Lassa: Partit d’alt nivell a Kaunas

Els blaugranes juguen contra un Zalgiris que ha superat els blaugranes en les dues últimes visites a Kaunas (divendres, 19h)

El Barça Lassa visita aquest divendres 18, a les 19 hores i en directe per Movistar Basket (Dial 53) el Zalgiris Kaunas, un dels equips revelació el curs passat a l’Eurolliga i que aquest curs també ha començat amb bon peu la competició. Els blaugranes, que han sumat quatre triomfs de manera consecutiva en la màxima competició europea, afronten el segon partit seguit fora de casa i són conscients de la dificultat del rival i del partit.

El rival

El Zalgiris Kaunas té un balanç de 3 triomfs i tres derrotes i és actualment el novè classificat. El conjunt que entrena l’exjugador blaugrana Sarunas Jasikevicius ha aconseguit els seus triomfs a domicili (a les pistes de l’Efes, el Panatinaikos i el Buducnost) i té en el base Wolters i en el pivot Davies els seus màxims anotadors amb 14,5 punts per partit. El conjunt lituà és especialment perillós des del triple amb un 42% d’encert, mentre que l’aler Milaknis, amb un 50%, és el jugador més encertat des de l’exterior.

El Barça

Va sumar la setmana passada dos triomfs realment importants, a la pista del Khimki de Moscou i també al Palau Blaugrana contra l’UCAM Múrcia, i afronta la segona sortida seguida a Europa –en seran tres amb el viatge a la pista del Panathinaikos-. Els de Pesic, que tenen un balanç de 4-2 i son sisens a la taula, es troben en un bon moment i aconseguir un triomf a Kaunas, on s’espera un gran ambient amb totes les entrades venudes, significarà un gran pas en l’objectiu blaugrana de mantenir-se a la part alta de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut