Dyego:

Dyego: "El Palau és el millor lloc per jugar a futbol sala"

El brasiler del Barça Lassa confia plenament en que l'afició ajudarà els d'Andreu Plaza a l'Elite Round. "Serà complicat, però l'equip està 100% compromès amb el que ve", afegeix

Dyego Henrique Zuffo ja compta les hores per a l'inici de l'Elite Round. Serà el proper dijous, a les 21.15 hores, contra l'Ekonomac serbi de l'exblaugrana Igor. La Champions per si sola és una motivació, però si tens l'opció de jugar-la a casa, com el que succeirà aquesta setmana, les ganes es multipliquen. "La Champions és molt especial, potser és el títol més important del futbol sala, el que dóna més prestigi. Però sobretot estem molt contents de poder jugar aquesta fase al Palau, amb la nostra gent, que segur que ens donarà suport fins al final", ha comentat el brasiler abans de l'inici de la festa.

Tres partits que el Barça haurà d'intentar guanyar per classificar-se per a la Final Four de la Champions. Un repte majúscul però ple d'il·lusió per a tothom. Serà difícil, però el brasiler, segon capità, confia plenament en aconseguir-ho: "L'equip arriba en una línia ascendent. Els errors han passat i els estem intentant corregir, com ara la defensa contra 5. Però portem dos partits en què hem estat bé i crec que arribem en un gran moment de forma. Tenim moltes ganes de fer una bona ronda i classificar-nos. L'equip està 100% compromès amb el que ve".

El factor Palau, important

Només en passa un, i no hi ha marge d'error. Per això, la unió entre grada i equip ha de ser total. "És molt important per a nosaltres poder jugar davant dels nostres. També serà molt emocionant per a ells, que podran venir a animar-nos i veure partits molt bonics. L'ambient que es viu sempre al Palau és espectacular. Crec que és el millor pavelló on es pot jugar a futbol sala", ha afegit l'ala.

Què ha dit Dyego sobre els rivals?

Dyego, com ja va fer Miguel Andrés per a www.fcbarcelona.cat, també ha volgut parlar breument sobre els rivals d'aquesta Elite Round. Repassem les seves declaracions:

  •  "L'Ekonomac és un equip molt competitiu, molt perillós i dur. Defensen molt bé i, com ja va demostrar l'any passat, no serà fàcil"
  • "El Record Bielsko-Biala estarà millor que en pretemporada. També és un equip amb molta força i haurem de sortir molt concentrats i donar-li molta importància al joc. No podem perdre ni un punt"
  • "Grazprom-Ugra és un gran rival. Teòricament serà el partit més difícil, però no podem anar amb aquesta idea perquè tots els enfrontaments costaran
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut