XIV Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

XIV Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

Els dibuixos es poden lliurar fins al 23 de novembre i s’ha de basar en la temàtica ‘Els nens i les nenes del Barça desitgen un Bon Nadal’

El FC Barcelona, a través de l’Àrea Social, organitza la XIV Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als socis i sòcies que tinguin entre 3 i 15 anys. Els socis alevins i infantils que vulguin participar a la Mostra poden enviar un dibuix que s’inspiri en el tema Els nens i les nenes del Barça desitgen un Bon Nadal.

Els socis compresos a la franja d’edat de la Mostra rebran una carta o un e-mail on hi trobaran un escrit del FC Barcelona animant-los a participar en el concurs i estarà adjunta la plantilla –que també es pot descarregar a sota d’aquesta informació– perquè dibuixin la felicitació nadalenca d’aquest any.

Els participants poden utilitzar qualsevol tècnica per fer el seu dibuix, i es recomana que no es posi gaire text al dibuix al marge del nom, categoria, clau de soci i edat, ni tampoc que s’utilitzi celo, grapes o productes similars per tancar la plantilla, ja que si no es pot obrir o es trenca, es corre el risc que el dibuix sigui invalidat.

Un cop finalitzat el dibuix, es podrà enviar per correu postal, per correu electrònic a l’adreça nadales.blaugrana@fcbarcelona.cat, o bé dipositar-la en una de les bústies de recollida disponibles a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). Els participants tenen temps fins al 23 de novembre per fer arribar les seves nadales.

Entre tots els dibuixos rebuts, es triarà la nadala guanyadora i també cinc felicitacions de la categoria infantil i cinc de la categoria aleví, que es publicaran al lloc web del FC Barcelona. La nadala guanyadora serà la que s’enviarà des del Club per felicitar el Nadal a tots els nens i nenes socis del món. 

Un cop coneguts els dibuixos guanyadors, se celebrarà una festa a l’esplanada del Camp Nou amb moltes sorpreses i emocions per premiar els guanyadors. Els dibuixos de tots els participants a la XIV Mostra de Nadales Blaugrana s’exposaran a les instal·lacions del Barça durant les festes nadalenques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut