PRÈVIA – Objectiu: certificar l’accés als vuitens de final

PRÈVIA – Objectiu: certificar l’accés als vuitens de final

(21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) Els de Valverde tenen l’opció d’assegurar el seu pas a vuitens com a primers de grup si superen al conjunt italià

L’Inter-Barça no és un partit qualsevol. Els homes d'Ernesto Valverde poden certificar la classificació i si aconsegueixen la victòria s'assegurarien la primera posició del grup B, obtenint així la classificació per als vuitens de final per quinzena temporada consecutiva (21.00 hores, Movistar Liga de Campeones). El conjunt culer ha viatjat a Milà amb la intenció de seguir amb la ratxa de bons resultats que acumula. A més, Gerard Piqué podria complir 100 partits com a blaugrana a la màxima competició continental.

El FC Barcelona arriba a aquest duel amb un gran estat de forma. Els culers encadenen cinc victòries consecutives sumant totes les competicions i volen continuar amb aquesta tendència. L’Inter d’Spalletti és el segon classificat del grup B amb sis punts i sortirà al matx amb ganes de posar les coses difícils als culers.

L’Inter arriba amb molta confiança

L’equip italià també es presenta a aquest partit amb una gran ratxa de resultats. L’equip d’Spalletti encadena sis jornades consecutives sense conèixer la derrota a la Serie A. Maurio Icardi, exjugador de les categories inferiors del Barça (2008-2011), és la principal amenaça ofensiva del conjunt italià. El davanter argentí suma 8 gols aquesta temporada i serà un perill constant per a la defensa blaugrana.

Messi entra a la convocatòria

Per part blaugrana, Ernesto Valverde ha decidit convocar 22 jugadors entre els quals hi ha Leo Messi tot i no comptar amb l'alta mèdica. L’astre argentí torna a una convocatòria després que es lesionés el passat 20 d’octubre contra el Sevilla. Des d’aleshores, s’ha perdut els partits contra l’Inter (anada), Madrid, Cultural Leonesa i Rayo Vallecano. A més, l’entrenador blaugrana ha decidit comptar Iñaki Peña, Chumi i Aleñá.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut