Plaza recupera els internacionals per a Cartagena

Plaza recupera els internacionals per a Cartagena

Juanjo, Aicardo, Lozano i Adolfo s’incorporen al grup amb normalitat i l’equip tindrà dos entrenaments complets per preparar el partit de dissabte (13:15h, Tdp/Esport3)

El Barça Lassa ha recuperat aquest dijous els internacionals espanyols i l’equip ja prepara el partit a Cartagena amb tots els efectius disponibles i les úniques baixes ja conegudes de Rivillos i Boyis, que segueix amb molèsties cervicals.

Els internacionals i Roger, les novetats

Juanjo, Aicardo, Lozano i Adolfo tornen després de disputar dos amistosos contra Romania, amb una victòria i una derrota, i després d’un llarg viatge de gairebé 15 hores entre la ciutat de Odorheiu Secuiesc i Barcelona.

D’altra banda, Roger ja ha completat el tercer entrenament complet amb el grup de la setmana i amb bones sensacions després de la lesió a la cuixa esquerra que l’ha tingut de baixa els últims 15 dies.

Demà, viatge a Cartagena

L’equip s’entrenarà per última vegada a Barcelona aquest divendres a les 11h a la Ciutat Esportiva i a primera hora de la tarda l’expedició sortirà del Palau en direcció a Cartagena, amb vol fins a Alacant i arribada prevista a les 21h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut