València CF - FC Barcelona Femení (prèvia): El Tourmalet acaba en un cim

València CF - FC Barcelona Femení (prèvia): El Tourmalet acaba en un cim

13.00 h, Gol: L’equip tanca una de les fases de partits més denses i exigents de la temporada visitant un dels camps més complicats de la Lliga

Els set partits en 22 dies del Barça Femení acaben aquest diumenge al camp Antonio Puchades de Paterna. Fins ara, la dinàmica de l’equip ha estat d’alt nivell, amb cinc victòries i un empat, amb 25 gols a favor i dos en contra.

L’últim repte d’aquesta fase, però, serà majúscul. Dos dies i mig després de certificar la classificació per als quarts de la Champions League a Glasgow, i amb només un entrenament previ, el Barça visita un dels camps més difícils de la Lliga, el del València.

Torna Martens

L’equip viatjava aquest dissabte a la tarda a la capital del Túria amb 18 convocades: Paños, P. Tajonar, María León, Melanie, Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, Patri, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Andonova i Martens. L’holandesa ha rebut l’alta mèdica després de la sessió. Es quedaven a Barcelona Van der Gragt, Bárbara, Bussaglia, Candela i Gemma Font, a més de Pina, amb la selecció espanyola sub-17.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Arribem amb poc descans, perquè tenim molts partits en pocs dies, però amb ganes de continuar mantenint victòries i de fer un bon partit. Evidentment, tot el que no sigui sumar de tres en tres no és positiu, però també hem de pensar que anem a un camp complicat, contra un bon rival, i s’haurà de treballar per aconseguir el triomf”.

“El València ha canviat d’entrenador i peces, ha canviat una mica la manera de jugar i està en adaptació. Si repassem la seva plantilla, està plena de bones jugadores, i a la llarga crec que serà un equip dels que aniran cap a dalt”.

“Hem estat dotze hores a Barcelona des de l’últim partit. Som l’únic equip que hem jugat dijous fora, i penso que el partit del cap de setmana hauria pogut ser amb unes hores més de descans. El sentit comú així ho indica, hi havia horaris per jugar més tard, però qui els munta ho fa així i no tenim res més a dir. L’afrontarem de la millor manera possible, però sí que el calendari no està pensat per a equips que juguen diverses competicions i que tenen internacionals”.

Les declaracions de Leila Ouahabi

“Portem bons resultats, però el partit contra el València serà bastant dur, és un rival bastant fort i serà exigent”.

“És un equip compacte que té grans jugadores amb les quals vaig tenir l’oportunitat de jugar. Encara que estigui vuitè a la taula és un rival fort, molt competitiu i difícil de batre”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut