El documental sobre el debut d’Aitor Egurrola s’estrena aquest divendres a Barça TV

El documental sobre el debut d’Aitor Egurrola s’estrena aquest divendres a Barça TV

Un debut de matrícula, l’extens reportatge sobre l’estrena del Pop, s’emetrà a les 21.15 hores

Cita obligada amb Barça TV per als blaugranes i aficionats del Barça Lassa d’hoquei patins. Aquest divendres, 9 de novembre (21.15 hores), s’emetrà el documental Un debut de matrícula, dins el programa Històries del canal blaugrana, amb l’objectiu d’aprofundir en l’estrena d’Aitor Egurrola al primer equip.

El 31 d’octubre del 1998 un jove de 18 anys nascut a Castelldefels i porter de la base blaugrana des del 1995 va debutar a la màxima categoria. Ho va fer en un escenari tan imponent com el del Riazor i en un partit que va acabar 2-2.

Just vint anys després del debut, s’acompanya Aitor Egurrola a l’escenari on va començar tot, aprofitant el duel Liceo – Barça de la primera jornada d’aquesta OK Lliga (4-5). I s’entrevisten diversos testimonis daquell primer partit i persones clau en la vida de l’esportista més llorejat de la secció: Fernando Egurrola i Agur Leizeaga (pares), Dani Saborit (amic de la infància), Carlos Figueroa (exentrenador), Carles Folguera (exporter), Tino Martínez (exporter), Josep Llorca (exgerent de la secció) i Jordi Micola (exconserge de la Universitat de Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut