Barça Lassa – PGE Vive Kielce: El liderat en joc al Palau

Barça Lassa – PGE Vive Kielce: El liderat en joc al Palau

El conjunt polonès, amb molts noms coneguts per l’afició, arriba a Barcelona empatat a punts amb els culers; tots dos equips buscaran una victòria que els mantingui al capdavant del grup A

Cita gran al Palau Blaugrana. El Barça Lassa s’enfronta aquest diumenge (19.00 hores, Esport3) al Vive Kielce amb el liderat de la Champions League en joc. Culers i polonesos estan ara mateix empatats a vuit punts, per darrere del Vardar macedoni, que va guanyar el seu partit contra el Meshkov Brest a Skopje. El duel del Palau, doncs, decidirà quin dels dos equips continua compartint el liderat del grup A una setmana més.

En cas de victòria, el Barça Lassa recuperaria la primera posició gràcies al balanç de gols a favor i en contra, ja que té un marge ampli respecte dels seus competidors. I és que el conjunt blaugrana s’està mostrant letal en atac, i ha marcat 173 gols fins al moment en cinc partits.

Tant el Barça Lassa com el Vive Kielce només han perdut un enfrontament fins ara, en els dos casos a la primera jornada. Els barcelonistes ho van fer a la pista del Rhein-Neckar Löwen, mentre que els polonesos van caure a la del Veszprém. Des d’aleshores, ple de victòries per als dos equips.

Molts noms coneguts

El conjunt polonès està entrenat per Talant Dujshebaev, un tècnic amb experiència a la Lliga Asobal i amb molts enfrontaments contra el Barça a les esquenes. A més, té diversos jugadors espanyols a les seves files: Alex Dujshebaev, Julen Aguinagalde, Ángel Fernández i Dani Dujshebaev, que va passar pel filial blaugrana. Tot i ser un equip amb molts vincles, els precedents són escassos.

El Kielce només ha guanyat el Barça en una ocasió, i va ser en l’últim precedent. Al desembre del 2015, a la fase de grups, els polonesos van guanyar al Palau per 31-33. En total hi ha sis precedents, amb tres victòries culers, dos empats i l’esmentat triomf polonès. A més, dos dels sis enfrontaments han estat a Colònia, a les semifinals del 2013 i del 2015. En les dues ocasions va guanyar el Barça, i en el segon cas el títol va acabar viatjant a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut