Local

Espectacle i gols amb els Legends a Milà (3-2)

En la prèvia del partit entre el Barça i l’Inter, l'Inter Forever i els Barça Legends s’han vist les cares en un amistós de futbol cinc disputat a la Piazza Città di Lombardia de Milà, que ha acabat amb triomf dels italians

Gran espectacle futbolístic entre els veterans de l’Inter i el FC Barcelona a Milà. Els Barça Legends s’han enfrontat a l'Inter Forever en un amistós disputat a la Piazza Città di Lombardia, on els italians s’han acabat enduent la victòria per 3-2 després de remuntar el 0-2 inicial. El més important, però, ha estat el gran espectacle i els gols que han ofert tots dos equips als espectadors que no han volgut perdre’s aquest partit d’exhibició en la prèvia del partidàs que es disputarà aquest dimarts a la nit a San Siro (21.00 hores).

El duel de futbol cinc ha comptat amb la presència de grans jugadors, tots ells ja retirats, que han demostrat continuar tenint una immensa qualitat a les seves botes. El conjunt blaugrana ha estat format per Albert Jorquera, Belletti, Dehú, Juan Carlos, Fernando Navarro, Goikoetxea, Oscar Arpón, Mendieta i Gabri, mentre que els italians han estat representats per Javier Zanetti, Figo, Julio César, Burdisso, Cambiasso, Orlandoni, Materazzi, David Suazo, Vieri i Ventola. A més, Albert Ferrer i Toldo han estat els entrenadors dels dos conjunts.

Mendieta, Navarro, Vieri (2) i Cambiasso, els golejadors del partit d’exhibició

Els culers han iniciat el partit –que ha comptat amb dues parts de 25 minuts– de la millor manera, i Mendieta (min 18) amb un bon xut des de la frontal, i Fernando Navarro (min 20), amb una rematada creuada amb l’esquerra, han avançat els blaugranes per marxar al descans amb un 0-2 al marcador.

A la segona meitat, però, els veterans locals han capgirat el marcador amb un doblet de Christian Vieri (min 34 i 45) i de Cambiasso (min 36), precisament després d’una bona combinació amb Vieri. Els culers també han tingut diverses ocasions per perforar la porteria italiana, però ha faltat l’encert en la definició. A la porteria barcelonista, però, Jorquera també ha estat incommensurable, aturant múltiples arribades dels interistes.

Finalment, victòria de l’Inter Forever en un gran espectacle que ha servit com a prèvia del partidàs que es disputarà a San Siro, on els homes d’Ernesto Valverde buscaran certificar l’accés als vuitens de final de la Lliga de Campions davant el conjunt de Spalletti.

Més notícies aquí