Espectacle i gols amb els Legends a Milà (3-2)

Espectacle i gols amb els Legends a Milà (3-2)

En la prèvia del partit entre el Barça i l’Inter, l'Inter Forever i els Barça Legends s’han vist les cares en un amistós de futbol cinc disputat a la Piazza Città di Lombardia de Milà, que ha acabat amb triomf dels italians

Gran espectacle futbolístic entre els veterans de l’Inter i el FC Barcelona a Milà. Els Barça Legends s’han enfrontat a l'Inter Forever en un amistós disputat a la Piazza Città di Lombardia, on els italians s’han acabat enduent la victòria per 3-2 després de remuntar el 0-2 inicial. El més important, però, ha estat el gran espectacle i els gols que han ofert tots dos equips als espectadors que no han volgut perdre’s aquest partit d’exhibició en la prèvia del partidàs que es disputarà aquest dimarts a la nit a San Siro (21.00 hores).

El duel de futbol cinc ha comptat amb la presència de grans jugadors, tots ells ja retirats, que han demostrat continuar tenint una immensa qualitat a les seves botes. El conjunt blaugrana ha estat format per Albert Jorquera, Belletti, Dehú, Juan Carlos, Fernando Navarro, Goikoetxea, Oscar Arpón, Mendieta i Gabri, mentre que els italians han estat representats per Javier Zanetti, Figo, Julio César, Burdisso, Cambiasso, Orlandoni, Materazzi, David Suazo, Vieri i Ventola. A més, Albert Ferrer i Toldo han estat els entrenadors dels dos conjunts.

Mendieta, Navarro, Vieri (2) i Cambiasso, els golejadors del partit d’exhibició

Els culers han iniciat el partit –que ha comptat amb dues parts de 25 minuts– de la millor manera, i Mendieta (min 18) amb un bon xut des de la frontal, i Fernando Navarro (min 20), amb una rematada creuada amb l’esquerra, han avançat els blaugranes per marxar al descans amb un 0-2 al marcador.

A la segona meitat, però, els veterans locals han capgirat el marcador amb un doblet de Christian Vieri (min 34 i 45) i de Cambiasso (min 36), precisament després d’una bona combinació amb Vieri. Els culers també han tingut diverses ocasions per perforar la porteria italiana, però ha faltat l’encert en la definició. A la porteria barcelonista, però, Jorquera també ha estat incommensurable, aturant múltiples arribades dels interistes.

Finalment, victòria de l’Inter Forever en un gran espectacle que ha servit com a prèvia del partidàs que es disputarà a San Siro, on els homes d’Ernesto Valverde buscaran certificar l’accés als vuitens de final de la Lliga de Campions davant el conjunt de Spalletti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut