El Barça Lassa és l’equip més golejador d’Europa

El Barça Lassa és l’equip més golejador d’Europa

El conjunt culer ha marcat 173 gols a la Champions League, més que cap altre equip, i té la millor diferència de gols a favor i en contra (+37); Aleix (25), Mortensen (24) i Mem (24) són els màxims realitzadors

El Barça Lassa està completant un inici de temporada espectacular, amb una única derrota en els 19 partits oficials disputats fins al moment. Va ser per la mínima (35-34) a la pista del Rhein-Neckar Löwen en l’estrena de la Lliga de Campions. Per assolir aquests resultats, el conjunt de Xavi Pascual s’està mostrant molt sòlid en defensa i letal en atac. Bona mostra d’això són els seus números a la Champions League. El Barça Lassa és l’equip més golejador i el que té millor diferència de gols a favor i en contra.

Els blaugranes han marcat un total de 173 gols i n’han rebut 136, el que suposa una diferència de +37. Per darrere seu queden el Bjerringbro-Silkeborg danès, amb +33 (168-135); el París Saint-Germain, amb +32 (161-129), i el Wisla Plock, amb +22 (143-121).

Aquestes dades han servit al Barça Lassa per situar-se líder del grup A de la Champions amb vuit punts. El Vive Kielce i el Vardar tenen els mateixos, però el goal-average deixa l’equip blaugrana al capdavant del grup. En l’aspecte golejador destaquen l’Aleix Gómez, amb 25 gols, i el Casper Mortensen i el Dika Mem, tots dos amb 24.

40 gols per partit a la Lliga Asobal

Les dades golejadores es disparen quan mirem la competició domèstica. El Barça Lassa és líder invicte de la Lliga Asobal i acumula un balanç de +136 gràcies als 324 gols a favor i els 188 en contra. Tot això en les vuit jornades disputades fins al moment, el que suposa una mitjana de més de 40 gols per partit. Ajuda, en gran part, l’aportació de l’actual pitxitxi de la competició, Casper Mortensen, autor de 51 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut