El planter, progressant de tres en tres

Nou ple de victòries a la base del futbol femení barcelonista aquest cap de setmana

Els quatre equips del formatiu segueixen donant alegries en aquest inici de temporada. Novament, tots ells han guanyat els seus compromisos de Lliga del cap de setmana. A continuació els repassem:

Sant Pere Pescador – Barça B (2-3)
Continua amb la seva línia triomfal el filial. Aquesta vegada, davant d’un nouvingut a la categoria. El quadre que dirigeix Jordi Ventura va imposar-se des de l’inici. Dos gols de Paula Gutiérrez i de Marta Vilarrasa a la primera meitat van aportar un marge de les visitants. Si bé és cert que les locals mai van abaixar els braços i van escurçar distàncies a la represa, el Barça B va respondre amb solidesa i el tercer, obra d’Aida Esteve. Les empordaneses van poder establir el 2-3 definitiu però els tres punts sempre van ser sota el control culer.

Reus – Juvenil-Cadet (1-3)
Victòria molt treballada per l’equip que entrena Pablo Álvarez. Les blaugrana es van haver de refer d’un gol local poc abans del descans. Ho farien a la segona meitat, amb dianes de Laia Martret i de Laura Mas Berenguer (2). Així, el Barça es confirma com l’equip en millor forma de la Primera juvenil, sumant set jornades  consecutives guanyant. És líder, amb un partit més que la DAMM.

Infantil – Cornellà (11-2)
També es troben en un moment dolç les de Jesús López. Quatre jornades i quatre golejades (35 gols a favor i 8 en contra). La darrera de tots va ser aquest dissabte a la Ciutat Esportiva davant del Cornellà. Laia Martret (3), Andrea Cano (2), Emma Gálvez (2), Maria Calderón, Carla Casellas, Aicha Camara i Martina Pubill van materialitzar la superioritat barcelonista.

Aleví – Sant Vicenç dels Horts (10-0)
A pesar del que es podria desprendre del marcador, en aquesta ocasió el duel de la tercera divisió aleví masculina va ser competit. Les mes menudes de la base culer van completar una actuació rodona i coral, de principi a fi. La desena de gols van ser a càrrec de Celia Segura (4), Laura Martin, Clara Serrajordi, Noa Jiménez, Gadea Blanco, Nerea Sánchez i Lorena Cubo.