Quarta temporada seguida entre els vuit millors d’Europa!

Quarta temporada seguida entre els vuit millors d’Europa!

El Barça coneixerà el rival de quarts a la Lliga de Campions en un sorteig pur el proper divendres

Després d’eliminar el BIIK Kazygurt, primer, i el Glasgow City, aquest dijous, el Barça Femení serà per quarta temporada consecutiva als quarts de final de la Lliga de Campions. De fet, de les set participacions en la màxima competició continental, el conjunt blaugrana s’ha classificat ja cinc vegades, com a mínim, entre els vuit millors d’Europa. La millor participació va ser en l’edició 2016/17, quan va arribar a les semifinals.

El rival, divendres que ve

D’aquesta manera, el Barça –quart equip amb millor coeficient del torneig- serà un dels vuit clubs present en el sorteig de divendres que ve a partir de les 13.00h a Nyon. La resta són Olympique de Lió (França), París Saint-Germain (França), Wolfsburg (Alemanya), Bayern Munic (Alemanya), Chelsea (Anglaterra), LSK (Noruega) i  Slavia de Praga (República Txeca) .

En el sorteig, pur, quedarà definit la resta dels possibles encreuaments de la Lliga de Campions, així com l’ordre dels camps de tots els partits. La ronda de quarts es disputarà el 20/21 i el 27/28 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut