Barça Lassa B – Blasón y Bodegas Ceres Villa de Aranda (32-31): Espectacular triomf del segon equip

Els blaugranes capgiren el marcador en el darrer minut i obtenen un merescut triomf

La División de Honor Plata és una categoria on qualsevol equip pot guanyar arreu i el valor dels triomfs, a cada jornada que passa, és més gran. El d’avui del Barça Lassa B davant el BM Villa de Aranda demostra la maduresa que els joves de Roi Sánchez van obtenint a cada partit

Igualtat en els primers 30 minuts

Tot i l’inici igualat del partit, fins el minut 9 (4-4), una estirada en el marcador dels castellans, amb un parcial de 0 a 3, va obligar a Roi Sánchez a demanar el seu primer temps mort, en el minut 13 de la primera part.

Però els blaugranes van poder anivellar el marcador (8-8) en el minut 18 i el partit tornava a començar. Amb diferents alternatives, s’arribava al descans amb un empat a 15, que donava fe del que s’havia vist sobre el pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Final espectacular

El segon període s’iniciava amb un intercanvi de gols que mantenia la igualtat amb que s’havien anat al descans. Tot i això el Barça Lassa B, s’escapava per tres gols (22-19) en el minut 38. El temps mort visitant, els hi va permetre recuperar-se momentàniament, fins empatar a 25, a l’equador del segon temps.

Els blaugranes entraven a la recta final del partit, a menys de vuit minuts, liderant el marcador per 29 a 26. Però res estava decidit. BM Villa de Aranda no deixava marge i el 29 a 28, a poc més de 5 minuts per a la fi del partit ho deixava tot obert de nou.

Els castellans apretaven i a dos minuts del final s’avançaven per 30 a 31. Amb aquest resultat s’entrava al darrer minut i els blaugranes empataven. 30 segons i pilota del BM Villa de Aranda. Els àrbitres xiulen falta en atac dels visitants i a 10 segons del final, Mamadou Diocou estableix el 32 a 31, que donava el triomf als blaugranes.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Blasón y Bodegas Ceres Villa de Aranda (32-31)