Local

Glasgow City - FC Barcelona Femení (prèvia): Amb l’objectiu de rematar la feina

20.30 hores (CET), Barça TV, streaming fcbarcelona.cat i Facebook/FCBFemeni: Les blaugranes disputaran el partit de tornada de la Champions League amb l’avantatge del 5-0 de l’anada però sense relaxació

Fer bo el resultat de l’anada: el 5-0 del Miniestadi. Aquest és l’objectiu del FC Barcelona Femení en el duel que es disputarà aquest dijous a Petershill Park escocès a les 20.30 hores (CET). Les blaugranes arriben al duel de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Glasgow City amb bones sensacions després d’imposar-se també al Betis (3-0) en el darrer compromís.

Tot i el resultat del partit d’anada, les blaugranes –amb la lliçó apresa del Kazakhstan en la ronda anterior- hauran d’estar concentrades davant un conjunt potent físicament i que jugarà davant la seva afició. A més, el Glasgow City es troba ben rodat a l’estar disputant la part final de la seva temporada. I comptarà amb un important reforç moral, ja que s’acaba de proclamar campió de Lliga.

El Barça viatjava a Escòcia a amb 19 futbolistes, totes les disponibles excepte Aitana. Cal recordar que Martens i Van der Gragt segueixen amb la seva recuperació, que Hamraoui està sancionada per acumulació d’amonestacions i que Pina està concentrada amb Espanya sub-17.

Amb tot, el Barça buscarà la que seria la quarta classificació consecutiva per als quarts de final de la màxima competició continental.

Més notícies aquí