Barça B – Ebro: Volen tornar a guanyar!

Barça B – Ebro: Volen tornar a guanyar!

17.00 HORES (Barça TV / Esport 3) – L’equip de Garcia Pimienta, sisè classificat, vol retrobar-se amb la victòria al Miniestadi davant del darrer classificat després de la injusta derrota de la jornada passada al camp de l’Espanyol B

Tornar a guanyar. Aquest és l’objectiu d’un Barça B que, tot i les nombroses baixes, vol retrobar-se amb la victòria al Miniestadi davant de l’Ebro després de la injusta derrota de la jornada passada al camp de l’Espanyol B (17.00 hores / Barça TV – Esport3). Els blaugranes arriben al partit en sisena posició, amb 15 punts, mentre que l’Ebro ho fa en la darrera posició, amb 8 punts, però després d’haver ofert una gran imatge en el duel d’anada de la Copa del Rei que va disputar a La Romareda contra el València i que va perdre per 1-2.

L’Ebro, entrenat per Manolo González, que durant quatre anys va ser tècnic del Badalona, ha sumat una victòria, cinc empats i quatre derrotes en aquesta Lliga. Com a visitant ha perdut al camp del València Mestalla (2-0) i del Lleida Esportiu (2-1), ha empatat al camp del Castelló (1-1) i l’Ejea (0-0) i ha guanyat a Peralada (1-2).

Monchu, sancionat

Per a aquest enfrontament Garcia Pimienta té les baixes dels lesionats Sarsanedas, Mate, Kike Saverio i McGuane. Chumi es troba en dinàmica de primer equip, mentre que Monchu és baixa després de veure la cinquena targeta groga la passada jornada. Iñaki Peña és el porter descartat. El defensa senegalès Wague entra per primera vegada a una llista de convocats en la qual també figuren els jugadors del Juvenil A Jandro Orellana i Nils Mortimer. “L’Ebro, que dimarts va jugar un partit de Copa del Rei davant del València, és un rival que té molt bon nivell. És veritat que a la classificació estan últims, però, per la qualitat dels seus jugadors, és de manera inmerescuda. Serà un partit molt complicat perquè ells saben molt bé a què juguen. Haurem de treballar molt per aconseguir la victòria”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta.

La llista de jugadors del Barça B convocats la formen: Jokin Ezkieta, Carevic, Guillem, Morer, J. Cuenca, Miranda, Mingueza, Araujo, Wague, O. Busquets, Collado, Riqui Puig, Jandro, Mujica, Abel Ruiz, Ballou, Carles Pérez i Nils.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut