Conjurats per frenar la reacció del Cartagena

Conjurats per frenar la reacció del Cartagena

El conjunt murcià estrena tècnic, el brasiler André Brocanelo, i compta amb jugadors de primer nivell com Bateria i Eka que afronten el partit contra el Barça Lassa com una gran oportunitat per reivindicar-se (dissabte, 13:15h, Esport3/Tdp)

El Barça Lassa visita la pista del Jimbee Cartagena en la vuitena jornada de lliga en el que serà el primer del marató de sis partits en quinze dies que ha d’afrontar l’equip (Cartagena, O Parrulo, Palma Futsal i l’Elite Round al Palau).

Els blaugrana s’enfronten a un rival ferit, que només ha sumat un punt dels últims nou que ha disputat i que aquesta mateixa setmana ha destituït al tècnic Juan Carlos Guillamón i l’ha substituït pel fins ara segon entrenador, el brasiler André Brocanelo. Compte també amb els últims precedents, perquè la temporada passada el Barça Lassa va perdre per 5 a 2 a Cartagena.

Retrobament amb Bateria

Tot i el mal començament de lliga, amb només dues victòries en set partits, el Jimbee Cartagena ha apostat fort aquesta temporada amb l’arribada d’un nou patricionador i el fitxatge de jugadors contrastats com l’exblaugrana Bateria i Eka, també ex de Inter i ElPozo. El conjunt murcià compta, a més, amb d’altres jugadors de qualitat com Juanpi i Fernández. També cal destacar que el Cartagena estrena pavelló aquesta temporada i rebrà per primera vegada al Barça Lassa al Palacio de los Deportes, amb capacitat per a 2500 espectadors.

Declaracions de Plaza i Aicardo

Per a Jesús Aicardo, “serà un partit molt complicat, com ha passat sempre les últimes temporades a Cartagena, i encara més perquè no sabem ben bé que ens trobarem amb el canvi de tècnic”. Aicardo també ha destacat la bona dinàmica del Barça. “Va ser una llàstima l’empat contra ElPozo però estem fent les coses bé, anem pel bon camí i aquesta és la línia a seguir per aconseguir els objectius”.

Sobre Bateria, Aicardo diu que “és un magnífic jugador i és una llàstima que les lesions no els deixéssin triomfar al Barça, ara està fent les coses bé a Cartagena i li desitjo sempre el millor excepte contra nosaltres, segur que afronta el partit amb moltes ganes com és normal”.

Per la seva banda, el tècnic Andreu Plaza explica que “hem d’estar alerta perquè normalment els canvis de tècnic venen acompanyats d’una reacció i nosaltres som el rival propici per un canvi d’actitud”, adverteix Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut