El Barça busca, fora de casa, la segona victòria de l’any

El Barça busca, fora de casa, la segona victòria de l’any

Els blaugranes visiten la pista del Puigcerdà en el segon derbi de la temporada

Rivalitat màxima en el partit que es disputarà aquesta nit a Puigcerdà. Segon derbi de la temporada entre el Puigcerdà i el Barça de Hockey Gel, després del que es va disputar a Barcelona i que va acabar amb victòria dels de Puigcerdà.

Mantenir la zona de play off

El Barça arriba al partit d’aquesta nit amb l’objectiu de trencar la mala ratxa en la qual l’equip ha entrat. Després d’encadenar diverses derrotes, els blaugranes necessiten tornar a puntuar per mantenir-se a la zona de play off.

Fins ara els blaugranes han estat sempre entre els 4 primers gràcies als sis punts que suma el conjunt dirigit per Marcus Fajardo. El Barça encara te tres punts de marge respecte el cinquè classificat, el Majadahonda, i només esta a tres punts del segon classificat, el Puigcerdà (amb dos partits més que els blaugranes).

El primer derbi lluny de Barcelona

L’últim derbi disputat, el primer d’aquesta temporada, va acabar amb victòria dels puigcerdanencs per 2-4. Això sí, l’últim partit entre els dos equips catalans de la LNHH a la pista del Puigcerdà va acabar amb victòria blaugrana amb un gol en l’últim segon que va donar la victòria al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut