Barça Lassa – BM Logroño La Rioja: Victòria al galop (45-31)

Els de Xavi Pascual han superat un rival combatiu durant més de cinquanta minuts gràcies al seu joc frenètic i l’encert atacant durant tot el matx

El Barça Lassa ha sumat la novena victòria a la Lliga Asobal després de superar per 45-31 un BM Logroño molt combatiu aquest dimecres al Palau Blaugrana. Els de Pascual, gràcies al seu joc defensiu i les seves contres letals, han superat un rival que ha plantat cara gràcies a la bona actuació de jugadors com Scott o Balenciaga. Tot i això, la qualitat superior de l'equip culer i la profunditat de banqueta dels de Pascual han assegurat un nou triomf culer al tram final del matx, on el combinat blaugrana ha imposat la seva llei.

I és que tots dos equips han començat el duel molt encertats, amb els atacs imposant-se clarament a les defenses. El Logronyo ha dominat el marcador als primers compassos de duel, però a partir del 5-4 (min 6), el Barça Lassa ja no ha entregat el lideratge de l’electrònic. Després d’uns primers deu minuts frenètics el ritme ha baixat però no l’encert. I el BM Logronyo La Rioja s’ha apropat (13-12, min 20) gràcies als gols de Junior Scott.

Però l’entrada de Gonzalo Pérez de Vargas ha millorat la defensa blaugrana i ha estat clau per marxar amb avantatge al descans (20-16, min 30). El Barça Lassa ha iniciat el segon temps augmentant la seva renda (24-19, min 25). Els de Pascual s’han enfilat fins els sis gols d’avantatge (28-22) després d’un gran gol de Tomàs en transició.

Segon temps de clar color blaugrana

Amb el pas dels minuts, la rotació blaugrana ha marcat diferències, i un gol d’Ariño ha establert el 33-24 a l’electrònic (min 46) sentenciant, gairebé, el duel. Als darrers minuts, el Barça Lassa ha dominat completament el duel i ha augmentat diferències (36-26, min. 49) contra un BM Logronyo superat per la fatiga i la profunditat de l’atac culer. Durant els deu últims minuts, els de Pascual han seguit bombardejant la porteria de Sergey Hernández fins enfilar-se al 45-31 final.