El Barça cau a Valladolid i no pot tornar a assaltar el Pepe Rojo

Després de superar al VRAC en l’inici de temporada, els blaugranes no han pogut repetir la gesta davant el SilverStorm El Salvador

El Barça de rugby no ha pogut superar aquest matí el SilverStorm El Salvador en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Els blaugranes no han pogut tornar a assaltar el Pepe Rojo, aquest cop davant El Salvador, després que a l’inici de temporada el Barça superés el VRAC.

Lluitant fins al final

El partit ha començat molt bé per al Barça que en els primers compassos de partit ha pogut posar el 0-6 en el marcador gràcies a dos cops de càstig. Els locals però, han reaccionat i en el minut 19 de partit s’han pogut avançar mitjançant un assaig que, sumat al cop de càstig del minut 12, situava el 10-6 al marcador. El partit s’ha mantingut molt igualat durant tot el primer temps i, a excepció d’un cop de càstig dels locals (13-6), cap dels dos equips ha tingut grans ocasions de perill.

La dinàmica s’ha trencat en el segon temps quan en poc més de 10 minuts el Salvador ha posat terra de per mig. Primer amb un nou cop de càstig (16-6) i posteriorment amb la segona marca dels val·lisoletans que ha posat el 23-6 en el marcador. Amb el resultat desfavorable, el Barça ha fet un pas endavant i en cinc minuts els blaugranes han pogut anotar dues marques. Primer, en el minut 18, els de Sergi Guerrero han escurçat la diferència amb el primer assaig (23-11) i posteriorment en el 23, després d’un nou cop de càstig dels locals, els blaugranes es situaven a 10 punts de diferència (26-16).

Amb el Barça dins del partit el Salvador ha tornat a tenir més la possessió i, tot i que els blaugranes han estat capaços de trepitjar la zona de 22 local, els de Valladolid han tancat el partit a dos minuts pel final amb un nou assaig (33-16).

Mantenint la zona de play off

Tot i la derrota el Barça es manté entre els sis primers de la taula amb 22 punts després de 8 jornades. Els blaugranes, que encadenen 4 derrotes consecutives, visiten la propera jornada el camp de l’ UBU-Colina Clinic, equip nou a la categoria però que setè amb 18 punts.