Els equips del Barça de Voleibol busquen fer un pas endavant

Els equips del Barça de Voleibol busquen fer un pas endavant

Tant el masculí com el femení busquen deixar enrere les derrotes de la setmana passada

Setmana clau per als equips del Barça de Voleibol que busquen deixar enrere les derrotes de la setmana passada. El CVB Barça, que va registrar un gran inici de temporada amb tres victòries consecutives, visitarà avui la pista del Feel Voley Alcobendas, mentre que els Barça masculí busca la primera victòria a la pista del cuer, el CV Manacor.

Tornar al camí de la victòria

Després d’un gran inici de temporada, amb tres victòries en tres jornades, el CVB Barça arriba en tercera posició amb 9 punts de dotze possible. Per la seva part, l’Alcobendas només ha pogut puntuar cinc punts en les quatre primeres jornades. Així i tot, les blaugranes no es confien i són conscients de la dificultat del partit d’aquesta tarda.

La primera victòria no es pot fer esperar més

En el cas del Barça de Voleibol el partit d’aquesta tarda (17.30h) ha agafat important transcendència després que els blaugranes només hagin pogut sumar un punt en les primeres quatre jornades. El conjunt de David Lorente te una oportunitat d’or per sumar una victòria que permetria al Barça fer un petit pas endavant, ja que el CV Manacor, cuer de la competició, encara no ha sumat cap punt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut