Local

Els convocats blaugrana per als compromisos internacionals

Jordi Alba és la gran novetat en les convocatòries de seleccions amb presència blaugrana

El FC Barcelona tornarà a tenir una nodrida presència d’internacionals en els propers duels de seleccions arreu del món. Fins ara, s’ha confirmat que l’equip aportarà fins a onzejugadors a seleccions nacionals.

Jordi Alba és la gran novetat, ja que el lateral de l’Hospitalet ha estat cridat per Luis Enrique per als compromisos contra Croàcia –UEFA Nations League– i Bòsnia-Hercegovina –amistós– de la selecció espanyola. Al ‘18’ blaugrana l’acompanyaran Sergio i S. Roberto, que també torna a la convocatòria de l’extècnic culer després de la seva absència a la darrera llista per lesió.

Arthur i Coutinho ja havien estat cridats per Tite el 26 d’octubre per als amistosos del Brasil contra l’Uruguai i el Camerun. A més, Ronald Koeman també havia convocat el 31 d’octubre Jasper Cillessen per als duels de la UEFA Nations League contra França i Alemanya. Arturo Vidal també ha sigut convocat per Reinaldo Rueda per disputar els amistosos davant Costa Rica i Honduras. 

També hi serà I. Rakitic, convocat per Zlatko Dalic per al doble duel oficial de Croàcia contra Espanya i Anglaterra, i O. Dembélé estarà a les ordres de Didier Deschamps per als duels contra Holanda i l’Uruguai. Precisament la selecció d'Uruguai ha fet pública també la seva llista, on apareix Luis Suárez per disputar els partits amistosos contra França i Brasil. Ballou també ha estat convocat per la selecció de Canada per disputar els compromisos internacionals. 

Vermaelen, baixa per a l’aturada de seleccions

Qui no constarà a la selecció belga serà el central blaugrana Thomas Vermaelen, lesionat. El ‘24’ no podrà jugar amb els red devils contra Islàndia i Suïssa per la lesió al bíceps femoral que es va fer, precisament, en la darrera aturada de seleccions, el dia 13 d’octubre.

Entre aquest dijous i divendres s’aniran confirmant les llistes definitives de tots els combinats nacionals per als pròxims partits de seleccions, que es disputaran entre les jornades 11 i 12 de Lliga, és a dir, entre els duels contra el Reial Betis i l’Atlètic de Madrid.

Més notícies aquí