Barça Lassa - UCAM Múrcia: Màxima concentració al Palau

Barça Lassa - UCAM Múrcia: Màxima concentració al Palau

Els blaugranes reben un Múrcia que el curs passat va vèncer al Palau Blaugrana (diumenge 11, 19:30h)

El Barça Lassa, 48 hores després de vèncer a la pista del Khimki de Moscou, rep l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana en la que serà la 8a jornada de la Lliga Endesa. L’equip de Pesic, que comparteix lideratge a la competició domèstica amb el Reial Madrid i el Baskonia amb un balanç de 6-1, vol sumar el setè triomf del curs contra en Múrcia que el curs passat va guanyar a Barcelona per 94-97.

El rival

Compta amb un equip molt complet que combina experiència amb un joc molt físic. Liderats en l’anotació per l’exterior Milton Doyle (13,5 punts), l’equip que entrena Javi Juárez té un balanç actualment de dos triomfs i dues derrotes. Jugadors com Booker, Rudez Delía, Rojas, Kloof, Tumba o Soko, entre d’altres, poden sobresortir en qualsevol moment. El conjunt murcià arriba a Barcelona després d’haver superat l’Anwil polonès per 68-87 a domicili en partit de la FIBA Champions League.

El Barça

Arriba al partit amb la moral alta i amb el repte de tancar una nova setmana amb ple de victòries. En aquest partit no hi serà el nord-americà Chris Singleton, el qual ha estat donat de baixa per aquesta jornada. Torna a la convocatòria Artem Pustovyi, que es va perdre el partit a Fuenlabrada. Els de Pesic saben que no es poden refiar d’un rival amb moltes armes ofensives i que pot

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut