Local

Belletti omple d’alegria a un grup de joves de la mà de Milo

El brasiler ha estat l’encarregat de ser el mestre de cerimònies d’un grup de nens i nenes vinguts des de Xile, Filipines i Trinidad

L'exjugador blaugrana Juliano Belletti ha estat l’encarregat de ser el mestre de cerimònies d’un grup de nens i nenes vinguts des de Xile, Filipines i Trinidad a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper gràcies a Milo, patrocinador oficial del Club.

Aquests joves, amb edats compreses entre els 8 i els 14 anys, han guanyat torneigs celebrats als seus respectius països d'origen per tal de venir a Barcelona per complir aquest somni. Belletti ha pogut entrenar-se amb ells i elles i els ha donat uns trucs que de ben segur guardaran al seu record per sempre.

A més, el grup visitarà el Museu del Barça per poder conèixer més a fons la història del Club i el seu cap de setmana culer finalitzarà al Camp Nou diumenge, quan podran veure en directe el Barça - Betis del campionat de Lliga. Una experiència blaugrana única que podran reviure al retorn als seus països. 

Més notícies aquí