LSK Kvinner, el rival als quarts de la Champions League

LSK Kvinner, el rival als quarts de la Champions League

L’anada serà el 20 o 21 de març al Miniestadi i la tornada, una setmana més tard a Noruega
LSK Kvinner serà el rival del Barça Femení als quarts de final de la Lliga de Campions. Així ho ha determinat el sorteig pur que s’ha celebrat aquest divendres a Nyon (Suïssa). L’anada es disputarà el 20/21 de març al Miniestadi  i la tornada, una setmana més tard a Noruega.

En el sorteig també ha quedat definit tot el camí fins a la final de Budapest (18 de maig). Així, el vencedor entre l’eliminatòria entre el Barça i LSK Kvinner es creuarà amb Slavia de Praga o Bayern Munic en unes hipotètiques semifinals.

No hi ha precedents entre Barça i LSK. Això sí, a la temporada passada el conjunt blaugrana va viatjar a Noruega per enfrontar-se a l’Avaldsnes als setzens de finals. Llavors, va superar ronda per un global de 6-0.

La resta d’eliminatòries

Slavia Praga – Bayern Munic
Olympique Lió – Wolfsburg
Chelsea - PSG

Les valoracions de Natasa Andonova

“Estem contentes amb el sorteig però no serà un partit fàcil. LSK Kvinner és un equip difícil per jugar perquè ha eliminat el Brondby i el campió rus”.

“Per a mi és millor jugar primer a casa, com amb el Glasgow City. Nosaltres juguem millor a casa que fora i si tenim un bon resultat tindrem menys pressió allà”.

“Que no estiguem a la mateixa banda que Lió i Wolfsburg és una motivació extra”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut