FC Barcelona - Real Betis: Duel de nivell abans de l’aturada

FC Barcelona - Real Betis: Duel de nivell abans de l’aturada

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els culers reben la visita del conjunt de Setién en un partit entre dos conjunts que destaquen per un estil caracteritzat pel control del joc i la possessió, en el que podria ser el retorn de Messi i Umtiti. COMPRA ENTRADES

Després de certificar l’accés als vuitens de final de la Lliga de Campions, torna la Lliga a Can Barça. El líder rep al Real Betis al Camp Nou aquest diumenge (16.15 hores, beIN LaLiga) en la 12a jornada de Lliga, just abans de la darrera aturada per seleccions de l’any. El conjunt dirigit per Quique Setién arriba a l’estadi després de fer un bon paper a l’Europa League, i s’espera un partit igualat i de molt nivell entre dos equips que destaquen pel seu estil de control del joc i de la possessió de la pilota.

El conjunt verd-i-blanc arriba a Barcelona amb les baixes de Francis i Javi Garcia, i amb Boudebouz com a principal novetat a la convocatòria. A més, cal destacar jugadors importants com Guardado, Mandi o Canales, entre d’altres, a més dels exblaugranes Marc Bartra, Sanabria i Cristian Tello. Els andalusos sumen 13 punts en les primeres 11 jornades, amb 3 victòries, 4 empats i 4 derrotes,  a més de 8 gols a favor i 12 en contra.

Messi i Umtiti, les novetats

Pel part del conjunt blaugrana, els culers han rebut la bona notícia del retorn a la convocatòria de Leo Messi i Samuel Umtiti, tots dos recuperats ja de les seves respectives lesions. El FC Barcelona arriba líder amb 24 punts i amb una gran ratxa de resultats, i buscarà una nova victòria per marxar a l’aturada mantenint el liderat en solitari.

El tècnic culer, Ernesto Valverde, ha destacat en la roda de premsa prèvia: “El Betis també buscarà tenir la possessió, és un conjunt que intenta no deixar jugar al rival. És un equip molt agressiu i que intenta no deixar-te jugar”. Sens dubte, espera un duel apassionant entre dos grans equips que buscaran sumar els tres punts al Camp Nou. La possessió de la pilota, un factor que pot ser clau en el desenllaç d’aquest partidàs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut