València CF – Barça Femení: El pal evita el triomf blaugrana (0-0)

Les de Fran Sánchez no han pogut sumar el triomf a l’Antonio Puchades contra un València sòlid en defensa i que s’ha aliat amb la sort als darrers instants del matx

El Barça Femení ha empatat contra el València (0-0) en un duel marcat per la possessió i la insistència blaugrana en atac i la bona actuació de la defensa i la portera local. Les de Fran Sánchez, tot i intentar-ho durant tot el partit, no han pogut trencar la teranyina defensiva local i han estavellat una pilota al pal en un xut de Martens a les acaballes del duel que els hauria atorgat la victòria.

Igualtat des de la defensa

El partit s’ha iniciat amb un clar domini de la pilota del conjunt blaugrana i amb les valencianistes defensant. La intensa pressió local ha dificultat la creació de perill, però a partir de la possessió i les accions col·lectives el Barça Femení ha començat a crear perill amb xuts llunyans i accions a pilota aturada. Als darrers minuts del primer temps la solidesa defensiva i la seguretat sota pals de Vreugdenhil han evitat que les jugadores barcelonistes sumessin un gol.

Insistència blaugrana insuficient

A la represa, les de Fran Sánchez han sortit decidides a crear més oportunitats de gol que als primers 45 minuts. Un xut llunyà de Hamraoui, que ha marxat massa creuat, ha estat la primera ocasió de les culers. I, dos minuts més tard, Andonova ho ha provat des d’un llançament de falta directa, aturat per la portera local. Els minuts han anat passant i el guió del primer temps s’ha tornat a repetir. Tot i això, al darrer tram del matx el Femení ha tancat el València a la seva pròpia àrea, però no ha estat capaç de batre una Vreugdenhil molt encertada.

I, poc abans del minut 90, el Barça ha gaudit de la millor ocasió del matx. Un xut col·locat de Martens des de la frontal ha estat a punt de batre la seva compatriota, però el tir ha picat al pal i ha esvaït les opcions de les blaugranes d’aconseguir un triomf que l’equip ha merescut.