Local

Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv: Duel d’històrics al Palau

Els de Pesic busquen el tercer triomf consecutiu a l’Eurolliga contra un Maccabi que s’ha reforçat molt per aquesta nova temporada

El Barça Lassa rep aquest dijous 1 de novembre, a les 21h i en directe per Movistar Deportes, el Maccabi del Tel Aviv que entrena Neven Spahija. El conjunt israelià, que té actualment un balanç d’1 triomf i tres derrotes, s’ha reforçat a consciència per aquest nou curs i compta amb jugadors de primeríssim nivell. Cal destacar que, abans de començar el partit, l’Eurolliga, a mans del seu president Jordi Bertomeu, entregarà un obsequi a Juan Carlos Navarro com a reconeixement de la seva trajectòria esportiva.

El rival

Compta amb una plantilla molt extensa i amb 9 jugadors d’origen nord-americà. El seu màxim anotador és l’escorta Scottie Wilbekin, amb 20.7 punts per partit, seguit també pels exteriors Michael Roll i DeAndre Kane amb 13,5 i 12,5 punts respectivament. El Maccabi té un joc interior molt poderós amb homes com Angelo Caloiaro, Tarik Black, Johnny O’Bryant i Alex Tyus, entre d’altres.

El Barça

Arriba amb la moral alta després de sumar quatre victòries de forma consecutiva entre Lliga Endesa i Eurolliga: Bayern, València, Darussafaka i Joventut de Badalona. Per tant, els blaugranes buscaran el tercer triomf seguit a Europa per situar-se amb balanç positiu –actualment és de 2 victòries i 2 derrotes- i escalar a la part alta de la taula. Svetislav Pesic, per la seva banda, podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla per al partit.

Més notícies aquí