Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv: Duel d’històrics al Palau

Barça Lassa - Maccabi Tel Aviv: Duel d’històrics al Palau

Els de Pesic busquen el tercer triomf consecutiu a l’Eurolliga contra un Maccabi que s’ha reforçat molt per aquesta nova temporada

El Barça Lassa rep aquest dijous 1 de novembre, a les 21h i en directe per Movistar Deportes, el Maccabi del Tel Aviv que entrena Neven Spahija. El conjunt israelià, que té actualment un balanç d’1 triomf i tres derrotes, s’ha reforçat a consciència per aquest nou curs i compta amb jugadors de primeríssim nivell. Cal destacar que, abans de començar el partit, l’Eurolliga, a mans del seu president Jordi Bertomeu, entregarà un obsequi a Juan Carlos Navarro com a reconeixement de la seva trajectòria esportiva.

El rival

Compta amb una plantilla molt extensa i amb 9 jugadors d’origen nord-americà. El seu màxim anotador és l’escorta Scottie Wilbekin, amb 20.7 punts per partit, seguit també pels exteriors Michael Roll i DeAndre Kane amb 13,5 i 12,5 punts respectivament. El Maccabi té un joc interior molt poderós amb homes com Angelo Caloiaro, Tarik Black, Johnny O’Bryant i Alex Tyus, entre d’altres.

El Barça

Arriba amb la moral alta després de sumar quatre victòries de forma consecutiva entre Lliga Endesa i Eurolliga: Bayern, València, Darussafaka i Joventut de Badalona. Per tant, els blaugranes buscaran el tercer triomf seguit a Europa per situar-se amb balanç positiu –actualment és de 2 victòries i 2 derrotes- i escalar a la part alta de la taula. Svetislav Pesic, per la seva banda, podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla per al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut