El Peñíscola, rival als 1/8 de Copa del Rei

El Peñíscola, rival als 1/8 de Copa del Rei

Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà al Pavelló Municial de Peñíscola el dia 11 o 12 desembre

El Barça Lassa començarà la defensa del títol de la Copa del Rei contra el Peñíscola. El conjunt castellonenc serà el rival en l’eliminatòria de 1/8 de final que es disputarà a partit únic, a la pista de Peñíscola, i el dia 11 o 12 de desembre.

El Peñíscola és l’únic equip que ha estat capaç de derrotar al Barça aquesta temporada a la lliga. Va ser el passat 12 d’octubre, al Palau, i els de Juanlu Alonso van guanyar per 1-2. Per arribar fins als vuitens, el Peñíscola va derrotar al CCR Castelledels als setzens de final (1-5); mentre que el Barça Lassa va quedar exempt dels setzens per la disputa de la Champions League.

La resta d’eliminatòries

Els vuitens de la final de la Copa del Rei de futbol sala han quedat així: Còrdova-Jaén; Peñíscola-Barça Lassa; Segovia-Inter; ElPozo-Levante; Xota-O Parrulo; Ribera Navarra-Saragossa; Industrias Sta.Coloma-Palma; Antequera-Cartagena. Les eliminatòries seran a partit úinic (11/12 desembre). Els quarts també seran a partit únic (15/16 gener). Com a gran novetat, aquesta temporada la Copa del Rei estrenarà el format de Final Four, a disputar el primer cap de setmana del mes de maig (seu a determinar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut