Juan Carlos Navarro, amb les categories de formació del Barça Lassa de Bàsquet

Juan Carlos Navarro, amb les categories de formació del Barça Lassa de Bàsquet

L’excapità blaugrana compateix vivències, experiències i consells amb els joves blaugranes

Una tarda especial la que s’ha viscut en el pavelló de bàsquet de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un convidat especial, com és Juan Carlos Navarro, amb una audiència de luxe com son els jugadors del bàsquet formatiu blaugrana.

Cita amb un mite

Acompanyat per Diego Ocampo i Joan Bladé, directiu responsable de la secció, Navarro va començar recordant els seus 25 anys com a jugador blaugrana i els va recordar que: “El camí no és fàcil. He hagut de treballar molt i renunciar a moltes coses però ho vaig poder fer amb el suport de la meva família”.

“Cal que valoreu tot allò que teniu aquí, les instal·lacions, les atencions, els tècnics i staff que tenen cura de vosaltres...” explicava Navarro, recordant els seus inicis en el món del bàsquet i les diferències amb el que tenen avui en dia els joves del bàsquet blaugrana.

Navarro va explicar de com havia arribat al primer equip, dels valors personal i col·lectius que havia après al llarg de la seva trajectòria. El de Sant Feliu també els hi va donar consells sobre hàbits saludables, que els ajudarien a la seva trajectòria esportiva.

Col·loqui amb els jugadors

Un cop finalitzada la xerrada, els joves blaugranes van poder veure un vídeos amb diferents partits de Navarro, des de la categoria júnior fins a partits davant els Lakers, on es va aprofitar per destacar diferents accions tècniques de l’excapità blaugrana.

Per tancar l’acte es va obrir un col·loqui on els jugadors del bàsquet formatiu on els nois van realitzar preguntes a Navarro i establir una conversa on els detalls de l’experiència e Juan Carlos Navarro van ser compartits amb els nois de la base.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut