Local

19 cap a Glasgow

El Barça Femení ha completat l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva abans de viatjar a Escòcia per a la disputa de la tornada dels vuitens de la Champions League
El Barça Femení viatjava aquest dimecres a Escòcia, on dijous (20.30h, CET) disputarà la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant del Glasgow City. Abans, però, l’equip ha completat l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva, enmig d’un fort aiguat.

A continuació es feia pública la llista de 19 convocades que intentaran fer bo el 5-0 de l’anada. Són les següents: Paños, P. Tajonar, Gemma Font, María León, Melanie, Losada, Gemma Gili, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, Patri, Leila, Duggan, Pereira, Bárbara, Bussaglia, Andonova i Candela.

No viatgen les lesionades Martens i Van der Gragt, la sancionada Hamraoui (per acumulació d’amonestacions), Claudia Pina (concentrada amb Espanya per al Mundial sub-17), ni Aitana, per decisió tècnica.

El Barça volava a Glasgow amb una escala a Londres. En aquesta ocasió no hi ha entrenament oficial a l’escenari del partit, el Petershill Park. Més notícies aquí