Local

S’inicia el nou mètode per sol·licitar el pàrquing d’autocars al Camp Nou

Les penyes oficials poden demanar l’aparcament els dies de partit sempre i quan emplenin el formulari online amb antelació

Si així ho desitgen, les penyes barcelonistes oficials poden disposar d’una plaça d’aparcament al Camp Nou els dies de partit i, per fer-ho, han de demanar-ho amb antelació a través d’aquest formulari.

Quan ho han de demanar?

Per als partits que se celebren durant el cap de setmana, aquesta petició s’haurà de realitzar com a molt tard el dimarts d’aquella mateixa setmana abans de les 23:59 hores. D’altra banda, per aquells partits que tinguin lloc entre setmana, la petició s’haurà de fer abans de les 23:59 hores del dijous de la setmana anterior al partit.

Demanar pàrquing per a un partit puntual

  • Les penyes que necessitin un passi d’aparcament per una jornada en concret hauran d’emplenar el formulari online en què els demanaran detalls logístics, com ara la matrícula de l’autocar.
  • Rebran el passi al seu correu electrònic juntament amb un localitzador. Les penyes haureu de portar impreses les dues coses, i en el cas del passi de pàrquing, aquest s’haurà d’imprimir en format A4, en color i utilitzant ambdues cares del full.
  • Utilitzant aquest sistema no hi ha la necessitat de passar per les taquilles de l’estadi.

Les penyes que ja tinguin el passi de temporada

  • Les penyes que ja disposen del passi de pàrquing que el FC Barcelona expedeix a l’inici de temporada i que és vàlid durant tot el període, hauran d’accedir igualment al formulari i emplenar-lo.
  • No cal que aquestes penyes l’imprimeixin perquè disposen del seu passi, simplement és necessari que comuniquin que volen assistir al partit en qüestió a través del formulari per raons logístiques i de planificació de l’espai.

Invitacions per als xofers

Tanmateix, els xofers dels autocars continuen tenint l’oportunitat de gaudir el partit amb una invitació de 3a graderia per autocar i així poder assistir als partits del 1r equip de futbol, exceptuant aquells que es disputin contra el Reial Madrid i els partits d’eliminatòria de competició europea. De totes maneres, aquesta invitació s’haurà de demanar alhora que es demana el passi d’aparcament amb el formulari del web i la recollida de la invitació s’ha de fer el mateix dia de partit a les taquilles amb el localitzador i el permís de conduir del xofer. Les invitacions estan limitades a un màxim de 60 expedicions i s’atendran per ordre d’inscripció al formulari. Més notícies aquí