Planter a l’alça

Planter a l’alça

Els quatre equips de base femenina segueixen en ratxa de joc i de resultats
Novament, el cap de setmana va ser generós en quant a joc i resultats per al planter del futbol femení del Barça Tots quatre equips van comptar els seus partits per victòries. A continuació les repassem:

FC Barcelona B – Igualada (4-1)
Segueix clarament a l’alça el filial, amb la tercera victòria consecutiva. El conjunt que dirigeix Jordi Ventura va firmar una actuació molt completa a la Ciutat Esportiva, dominant el partit de principi a fi. Des de l’inici, l’equip tenia la pilota, elaborava i generava ocasions. Al minut 12 ja guanyava per 2-0 amb gols d’Aida Esteve i Claudia Pina. Tot i que les visitants van escurçar distàncies abans de la mitja part, el Barça va ser consistent en el seu joc i va decidir amb dianes de Candela Andújar, a la represa , i una altra de Pina, a les acaballes. En una competició molt igualada, les blaugrana segueixen quartes del grup tercer de la Segona Divisió, a tres punts del líder, el Seagull.

Juvenil-Cadet – Mercantil (4-1)
El mateix resultat va obtenir el quadre que entrena Pablo Álvarez. Això sí, en aquest cas les locals van haver de remuntar un gol al primer minut. La reacció culer va ser immediata i Laura Mas Berenguer empatava poc després. La resta de gols també van ser a la primera meitat, obra d’Alba Caño, Martina Fernández  i novament Laura Mas Berenguer. Els tres punts li valien l’equip per mantenir el lideratge, amb un punt i un partit més que la DAMM.

Martorell – Infantil (4-5)
La victòria més ajustada la van protagonitzar les de Jesús López. En un duel espectacular a Martorell, les de fora van portar el pes del partit gràcies als gols de Laia Martret, Martina Pubill, Carla Casellas, Meritxell Martín i Noah Bezis. Rubricaven així el ple de triomfs en les tres jornades disputades.

Santfeliuenc – Aleví (0-18)
D’altra banda, les més menudes van ser les responsables de la major golejada del cap de setmana. Cèlia Segura (6), Nerea Sánchez (4), Lorena Cubo (2), Gadea Blanco (2), Laura Martín, Clara Serrajordi, Noa Jiménez i Carlota Martins van materialitzar la superioritat culer. En el grup 44 de la tercera divisió aleví masculina, el Barça és líder amb tots els partits guanyats i 48 gols a favor i 3 en contra.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut