El Barça Lassa, rebut al Palau de la Generalitat pels èxits internacionals

El Barça Lassa, rebut al Palau de la Generalitat pels èxits internacionals

El conjunt blaugrana, vigent campió de la Lliga Europea i de la Copa Continental, ha estat homenatjat en un acte que reforça “el gran nivell i l’esforç del treball en el dia a dia de l’equip”

El Barça Lassa d’hoquei patins ha estat un dels clubs homenatjats pels èxits internacionals assolits durant el 2018. En un acte celebrat al Palau de la Generalitat de Catalunya, el conjunt blaugrana ha estat rebut per haver guanyat la Lliga Europea 2017/18 i la Copa Continental 2018/19.

Al Saló de Sant Jordi hi han estat presents el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager esportiu Toni Miró, els membres de la comissió esportiva Àlex Vida-Abarca i Esteve Pérez i tots els membres del cos tècnic i de la plantilla blaugrana. L’acte de reconeixement ha estat presidit per la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, i també hi ha participat el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana.

Toni Miró: “És el reconeixement al treball de tot un any”

El mànager esportiu Toni Miró ha destacat que l’acte “és el reconeixement al treball de tot un any, que ens va permetre aconseguir la Copa d’Europa; que també ens va portar a fer-nos amb la Continental i que esperem que també ens porti a guanyar la Intercontinental”. En declaracions a Barça TV, ha destacat que “ens reforça el sentiment de lluita que fem dia a dia; hi ha qualitat però també treball”.

Sergi Panadero, que ja havia estat rebut al Palau de la Generalitat en anteriors ocasions, ha comentat que “és un plaer que ens rebin aquí”. “Significa que vam fer una gran temporada i esperem tornar-hi”. El segon capità de l’equip també ha explicat que “sabem la dificultat que suposa guanyar títols” i que el proper repte és la Copa Intercontinental que es jugarà a San Juan (Argentina) entre el 14 i el 16 de desembre: “Tenim un altre títol important, que serà molt complicat de guanyar, però la il·lusió és màxima”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut