Local

Afectacions en l’aparcament per al Barça Lassa – Divina Seguros Joventut

Degut a la coincidència amb el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid no es podrà estacionar el vehicle al recinte del Camp Nou

Aquest pròxim diumenge 28, a les 12:30h, el Barça Lassa rep el Divina Seguros Joventut al Palau Blaugrana. Per aquest partit, a causa de la coincidència amb el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid (16:15h), tots aquells socis i aficionats que assisteixin al partit de bàsquet no podran estacionar el seu vehicle dins del recinte del Camp Nou.

Aquelles persones que disposin d’abonament d’aparcament a l’Estadi, i que també assisteixin al partit de bàsquet, hauran d’accedir per l’Accés 14 i se’ls ubicarà a la seva localitat un cop mostrat el passi d’aparcament.

Així doncs, es recomana a tots aquells abonats i aficionats que tinguin pensat anar al Palau Blaugrana, que utilitzin el transport públic (metro, tramvia o autobús). D’altra banda, cal recordar que tots aquells aficionats que no puguin assistir al partit poden alliberar el seu seient.

Més notícies aquí