Afectacions en l’aparcament per al Barça Lassa – Divina Seguros Joventut

Afectacions en l’aparcament per al Barça Lassa – Divina Seguros Joventut

Degut a la coincidència amb el partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid no es podrà estacionar el vehicle al recinte del Camp Nou

Aquest pròxim diumenge 28, a les 12:30h, el Barça Lassa rep el Divina Seguros Joventut al Palau Blaugrana. Per aquest partit, a causa de la coincidència amb el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid (16:15h), tots aquells socis i aficionats que assisteixin al partit de bàsquet no podran estacionar el seu vehicle dins del recinte del Camp Nou.

Aquelles persones que disposin d’abonament d’aparcament a l’Estadi, i que també assisteixin al partit de bàsquet, hauran d’accedir per l’Accés 14 i se’ls ubicarà a la seva localitat un cop mostrat el passi d’aparcament.

Així doncs, es recomana a tots aquells abonats i aficionats que tinguin pensat anar al Palau Blaugrana, que utilitzin el transport públic (metro, tramvia o autobús). D’altra banda, cal recordar que tots aquells aficionats que no puguin assistir al partit poden alliberar el seu seient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut