Barça Femení – Llevant (prèvia): Partidàs a Sant Joan Despí

Barça Femení – Llevant (prèvia): Partidàs a Sant Joan Despí

18 hores, Gol: L’equip rep un rival molt ben reforçat i classificat, en el duel de la segona jornada de Lliga que es va ajornar
La meitat del Tourmalet -el quart partit de la fase de set en 22 dies per al Barça Femení- depara un autèntic partidàs a la Ciutat Esportiva, amb entrada lliure. El conjunt que dirigeix Fran Sánchez rep un dels equips que més expectatives ha generat pels reforços de l’estiu: el Llevant. Es tracta del compromís que es va ajornar a la segona jornada de Lliga pel brot de gastroenteritis que va afectar a la plantilla culer després del viatge al Kazakhstan.

Ara, es troben una vegada disputats cinc compromisos de Lliga. El Barça els ha guanyat tots, mentre que el Llevant suma quatre victòries i un empat. D’aquesta manera, són segons i tercers respectivament.

I és que les locals arribaran a la cita amb una gran línia de joc i de resultats. La posarà a prova un rival amb velles conegudes per a l’afició com Marta Corredera, Sonia Bermúdez o Ruth García.

Reconeixement per a Ruth

Just abans de l’inici del partit, el Club farà un reconeixement precisament a l’exbarcelonista Ruth García. Des d’aquesta temporada, el Femení retrà honors a les jugadores amb una llarga trajectòria a l’equip en la seva primera visita a Can Barça amb una altra samarreta. Ruth va vestir de blaugrana culer entre el 2013 i el 2015, període en què va conquerir dues Lligues, tres Copes de la Reina i 4 Copes de Catalunya.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut