Adam Hanga viatja amb l’equip a Istanbul

Adam Hanga viatja amb l’equip a Istanbul

L’aler hongarès s’ha entrenat en els darrers dies amb els seus companys i podria debutar aquest divendres a la pista del Darussafaka Dogus

Adam Hanga s’ha reincorporat a la disciplina del primer equip de bàsquet després de superar la lesió en el genoll esquerre de la qual va ser operat el passat mes de juny. Després de quatre mesos de baixa l’aler hongarès s’ha entrenat en els darrers dies amb els seus companys i ha viatjat a Istanbul amb els seus companys. Per tant, si l’entrenador Svetislav Pesic així ho considera, Hanga podria tornar a les pistes quatre mesos després d’haver disputat el seu últim partit amb el Barça Lassa.

I és que aquest ha estat un estiu i una pretemporada diferent per a Adam Hanga, que un cop operat del genoll va començar la seva recuperació a la Ciutat Esportiva i també al seu país, per posteriorment començar el treball de readaptació les últimes setmanes. Un cop recuperat, i després de fer diversos entrenaments amb els seus companys, Hanga ha rebut llum verda per tornar a la màxima competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut