FC Barcelona Femení – R. Betis (prèvia): En primer pla

FC Barcelona Femení – R. Betis (prèvia): En primer pla

13.00 h, Gol: L’equip vol recuperar el camí del triomf davant d’un dels equips més ambiciosos de la Lliga
Es preveu una altra jornada esportiva de primer nivell aquest diumenge. El Femení (i també l’equip de bàsquet al Palau) juga un important partit de Lliga al Miniestadi just abans del Clàssic del Camp Nou, que paralitza el món del futbol. Després de l’empat de dimecres amb el Llevant en el partit ajornat, el conjunt que dirigeix Fran Sánchez necessita recuperar el camí del triomf en l’últim tram de la marató de compromisos que està vivint.

Al davant tindrà un dels rivals més ambiciosos de la competició. El Betis, setè classificat, és un dels equips que mai renuncien a la pilota.

Cal recordar que les entrades gratuïtes per al partit del Mini es poden recollir −fins a un màxim de 6− a les taquilles del Boulevard del Camp Nou. El mateix dia del matx obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou, a partir de les 11.00 h (dues hores abans de l’inici). A més, tots els aficionats poden retirar les entrades online. El cost de la despesa de gestió, en aquest cas, és de 0,5 euros per tiquet.

El públic que acudeixi al partit haurà de tenir en compte que en aquesta ocasió, amb motiu del Barça-Madrid, no podrà estacionar el vehicle dins de les instal·lacions del Camp Nou. 

Les declaracions de Fran Sánchez

“Com sempre, estem amb ganes de fer un bon partit, de tornar a treure els tres punts i de seguir endavant. Això és molt llarg, queda molta Lliga”.

“El Betis intenta jugar, li agrada la possessió. Té gent ràpida al davant i sempre intenta fer un bon futbol. Es veurà un bon partit”.

Les declaracions d’Aitana Bonmatí

“Serà un partit complicat, perquè el Betis és un bon rival i sempre ens ha posat les coses difícils. També li agrada tenir la pilota. Hem d’intentar continuar amb la bona dinàmica que portàvem. Vam empatar dimecres, però queda molta Lliga”.

“No hi ha temps per lamentar-se. Hem de tirar endavant i ser positives. Estem bé i convençudes que podem guanyar”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut