Ampliació de l’entesa entre el Barça i l’Institut Ramon Llull per a la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes

Ampliació de l’entesa entre el Barça i l’Institut Ramon Llull per a la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes

El president Josep Maria Bartomeu i la directora de l’IRL, Iolanda Batallé, ratifiquen la continuïtat del conveni que mantenen les dues entitats des del 2012

El FC Barcelona i l’Institut Ramon Llull (IRL) han acordat renovar l’acord de col·laboració que mantenen les dues entitats des del 2012, amb la finalitat d’efectuar activitats conjuntes destinades a la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes. Aquesta projecció té lloc a través de l’organització de diferents activitats acadèmiques i culturals, relacionades amb el Barça i la cultura catalana, a les universitats de l’exterior amb estudis catalans.

La renovació de l’acord, que tindrà vigència fins al 2020, s’ha ratificat en una reunió que han mantingut aquest dilluns a les oficines del Camp Nou els màxims representants de les dues entitats. Per part del FC Barcelona, hi han estat presents el president Josep Maria Bartomeu i la delegada de cultura, Teresa Basilio, i per part de l’Institut Ramon Llull hi ha assistit la seva directora, Iolanda Batallé, acompanyada del gerent, Josep Marcé.

Durant els últims anys les dues entitats han organitzat diferents jornades i conferències a l’estranger sobre el Barça i la cultura, com per exemple a la Universitat de Glasgow, a la Universitat de Sorbonne Nouvelle París III o a la Universitat de Torí i també han estat presents en esdeveniments culturals com la Fira del Llibre de Varsòvia.

Declaracions de Teresa Basilio

“La renovació d’aquest acord és una gran oportunitat de continuar difonent la cultura catalana i el Barça arreu del món, és molt engrescador. Ara comencem una nova etapa que encetarem al mes de novembre a Milà, on donarem a conèixer els projectes del Barça Innovation Hub”.

Declaracions de Iolanda Batallé

“Per a l’Institut Ramon Llull sumar amb el Barça, entenent Barça i esport com a cultura, és importantíssim. L’Institut Ramon Llull té més de 150 universitats al món amb què col·labora i poder oferir activitats conjuntament amb el FC Barcelona és preciós i és una oportunitat única”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut