Un duel particular: Aitor Ariño vs Aleix Gómez

Un duel particular: Aitor Ariño vs Aleix Gómez

Els dos extrems blaugranes es van reptar durant la concentració a Doha (on es disputava la Super Globe) a un partit a la PlayStation. Qui va guanyar?

Les concentracions d’equip durant una competició lluny de casa deixen moltes hores mortes entre partits i entrenaments. En el cas de la Super Globe, a Doha, té l’afegit de que les altes temperatures i la xafogor no conviden a sortir gaire al carrer. És per això que els jugadors del Barça Lassa, durant la setmana que l’equip va disputar el Mundial de Clubs a Qatar, havien de buscar la manera de passar algunes estones a l’hotel. Alguns juguen a cartes, d’altres miren sèries de televisió...i alguns altres instal·len la PlayStation a una habitació per reunir-se i jugar-hi.

És el cas, per exemple, de l’Aitor Ariño i l’Aleix Gómez. Amb la presència testimonial de Lasse Andersson, els dos extrems blaugranes van obrir les portes de l’habitació a BarçaTV per viure un duel diferent al que ens tenen acostumats. Un partit de futbol a la PlayStation. Barça contra Barça. Qui creus que guanya? Descobreix-ho en aquest vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut