Doble triomf en derbis a Sant Adrià al planter!

Doble triomf en derbis a Sant Adrià al planter!

Els tres equips de la base blaugrana van vèncer els seus partits en un gran cap de setmana
El planter formatiu blaugrana ha viscut un cap de setmana lluent. Els tres equips que van competir oficialment van vèncer i dos d’ells va ser en derbis en terreny periquito. A continuació repassem els partits:

Espanyol B – Barça B (1-2)
El derbi entre filials es va decantar cap al bàndol culer. El conjunt que dirigeix Jordi Ventura va sortir amb bon peu al terreny de joc, dominador. Això sí, les locals, que esperaven l’error del rival, van disposar també d’opcions que va esvair una inspirada portera Gemma Font. L’Espanyol es va avançar a la segona meitat, però el Barça va conservar l tranquil·litat i la seguretat, empatant tot seguit amb una vaselina de Candela Andújar. A partir d’aquí, l’equip va saber gestionar el partit i va seguir elaborant joc fins que, al minut 87, Claudia Pina va sentenciar. El filial es consolidava així entre els quatre primers.

Espanyol – Juvenil-Cadet (1-3)
L’altra alegria del diumenge a Sant Adrià la va proporcionar el Juvenil-Cadet. El quadre entrenat per Pablo Álvarez va marcar el ritme de partit amb dos gols a la primera meitat d’Andrea Gómez. Tot i que les blanc-i-blaves van escurçar distàncies al segon temps, les culers van sentenciar a les acaballes gràcies a Claudia Gómez. Ara són líders, amb un punt més que DAMM i Espanyol (i un partit més que les cerveseres).

Aleví – EF Gavà (8-2)
Tercer compromís oficial i tercera golejada de les de Jaume Comellas. Aquesta vegada, a la Ciutat Esportiva, van haver de remuntar una diana inicial del contrari. Posteriorment, les de Celia Segura (5), Nerea Sánchez , Beatriz Pérez i Gadea Blanco van decidir. Les més menudes del planter lideren la tercera divisió aleví masculina amb 9 de 9 punts i 30 gols a favor i 3 en contra.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut