PRÈVIA - Duel d’altura al Camp Nou

PRÈVIA - Duel d’altura al Camp Nou

21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) Els blaugranes buscaran obtenir el liderat en solitari del grup amb la baixa destacada de Leo Messi Vols gaudir del partit en directe al Camp Nou? COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES!

Un Barça-Inter sempre és sinònim d’espectacle i d’autèntic futbol. El duel d’aquest dimecres al Camp Nou (21.00 hores) no serà una excepció. I és que tot i tenir la baixa per lesió de Leo Messi els blaugranes afronten el partit amb l’al·licient de marxar del partit com a líders en solitari del grup B. Torna la Lliga de Campions a l’Estadi i ho fa després de més d’un mes sense partit de la màxima competició europea davant l’afició culer. Aquest serà el segon duel dels tres que els blaugranes disputaran al Camp Nou i que exigiran la màxima versió dels d’Ernesto Valverde.

Els culers arriben al duel empatats de punts amb el conjunt italià i amb el liderat de la Lliga sota el braç després de superar el Sevilla en el primer partit posterior a l’aturada per partits de seleccions. Els precedents contra conjunts italians són favorables al FC Barcelona, ja que els blaugranes registren 13 enfrontaments com a locals sense conèixer la derrota amb equips d’aquest país.

L’Inter, un rival en forma

D’altra banda, el conjunt italià arriba al Camp Nou amb confiança després de guanyar el derbi contra el Milan i acumula set victòries consecutives entre Lliga i Champions. En la màxima competició europea l’Inter està invicte, com el Barça, després de superar el Tottenham 2-1 i el PSV per 1-2. El màxim referent ofensiu del conjunt italià és Mauro Icardi, amb passat en el futbol base blaugrana, i que acumula dos gols en dos partits a la competició aquest curs. Per a aquest duel el conjunt italià podrà comptar amb Brozovic i Perisic, que s’han recuperat de les seves respectives molèsties. En canvi, Radja Nainggolan serà baixa per lesió.

Així doncs, Luciano Spalletti ha convocat 19 futbolistes pel duel al Camp Nou: Handanovic, Padelli, Berni, Vrsaljko, De Vrij, Ranocchia, Asamoah, Miranda, D’Ambrosio, Skriniar, Vecino, Borja Valero, Perisic, Brozovic, Icardi, Lautaro Martínez, Keita Balde, Politano i Candreva.

Com veuen el partit els entrenadors?

Ernesto Valverde ha assegurat que serà “un duel molt bonic, perquè ens juguem el liderat del grup” i ha avisat que l’Inter arriba al Camp Nou “en el millor moment de la temporada i acumula set victòries seguides”. El tècnic culer ha animat a afició i jugadors a fer servir “el factor Camp Nou per assestar el primer cop”. D’altra banda, Spalletti ha agraït públicament aquest dimarts el paper jugat per Rafinha en la tornada de l’Inter a la Champions, assegurant que les possibilitats del triomf italià “passen per tenir la pilota, tot i que sembli una paradoxa”.

La convocatòria blaugrana

Per part blaugrana, Ernesto Valverde no podrà comptar amb els lesionats Leo Messi, Thomas Vermaelen i Samuel Umtiti. A més, queden fora de la convocatòria Denis Suárez, Carles Aleñá i Sergi Samper per decisió tècnica. Per a aquest partit també està convocat Rafinha, que va jugar cedit a l’Inter la segona meitat de la temporada passada. Serà el primer partit dels blaugranes d’aquest curs sense Leo Messi, però amb l’objectiu clar: assolir el liderat en solitari del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut