Xoc de trens contra ElPozo amb el liderat en joc

Xoc de trens contra ElPozo amb el liderat en joc

El Barça Lassa i el conjunt murcià que entrena l’argentí Diego Giustozzi arriben al partit en el seu millor moment i empatats a punts al capdavant de la classificació (dissabte, 21h, Esport3/Teledeporte)

El Barça Lassa i ElPozo s’enfronten al Palau amb el liderat en joc en el partit més destacat de la setena jornada de lliga. Els dos equips estan empatats al capdavant de la classificació amb 15 punts, amb 5 victòries i una sola derrota, i només els separen 3 gols de diferència en l’average a favor del Barça.

Dinàmiques positives

El Barça Lassa ve de guanyar dos partits complicats a les pistes del Llevant (2-3) i del Jaén (1-7) i afronta el partit pletòric de confiança. Per a aquest partit, Andreu Plaza té les baixes ja conegudes de Rivillos, Roger i Boyis, que arrossega molèsties a les cervicals.

Per la seva banda, ElPozo ve de golejar a l’Aspil (5-0) i de la mà del nou tècnic Diego Giustozzi està exhibint una ambició i un nivell de joc molt alt en aquesta arrencada de temporada. A més, ElPozo arriba al partit sense baixes significatives i amb jugadors com Fernando i Miguelín en un gran estat de forma. Per al partit contra el Barça, Giustozzi ha deixat fora de la convocatòria a Alberto Garcia i Álex Garcia.

“Partit gran”

Plaza, Esquerdinha i Juanjo han coincidit a la prèvia a parlar de “partit gran” per referir-se a l’enfrontament contra ElPozo. Per a Andreu Plaza, “ElPozo és un equip en plena transformació que ha pujat un punt la intensitat amb el canvi de tècnic”. Plaza també avisa que el Barça Lassa arriba al partit “reforçat i amb moral” després dels dos últims bons resultats contra Llevant i Jaén.

També han sigut protagonistes a la prèvia dos exjugadors de ElPozo, ara al Barça. Per a Esquerdinha, “és un partit clau per complir l’objectiu que ens hem marcat d’acabar primers la lliga regular i tocarà estar molt concentrats”. I Juanjo remarca que “l’equip arriba en un gran moment al partit i la motivació és màxima, sobretot jugant a casa i amb la nostra afició”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut